Wednesday, May 19, 2010

i mish my SIS..!


saye, kak long, kak ngah, esha..kami yang sunburn..!!


iema, me, anz --- TRIO:)




dulu, dia bukan saja bestfriend i, dia la penasihat i, dia la girlfriend i , dia la kakak i, dia la mak tiri i, dia la buddy i, pendek kata, dia la segala-galanya kat unimas tu..kami rapat :)

tapi sejak dia balik semenanjung, i dah tak de kawan macam dia.. dulu, kami ni wat semua sama-sama! kira ada kawan la.. g shopping sama-sama, g swimming pool sama-sama, tdo lebih kurang sama, gelak sama-sama, sakit sama-sama, semua sama-sama la..! tapi lepas dia tak de, wat la semua tu sorang2..huhu~

pengganti..? bukan la pengganti pun, tak de kot nak ganti2 ni.. tambah kawan ada la.. tapi len orang len ragamnya kan..? tapi rindu nak hang out dengan anz..

semua orang ada masalah peribadi, camtu jugak i, sama la dengan anz..i x nak campur lau dia x nak cerita laa..
tapi agak terkilan bila someone informed me, that she don`t want me to see her, maybe untuk selamanya, i guess..

^tadi i usha blog dia.. looks like she`s happy with her new life..i pun tumpang hppy jugak :)^

x pe la, lau itu yang dia nak.. but i still update ngan life dia, maybe dia marah lau dia tau but don`t worry, i x kacau pun.. 4 me, this is not the ending.. this relationship has no ending..

she will always be my best friend, my sis..anz :)

message 4 anz : i halalkan semuanya sepanjang kita kawan.. my mama keep asking about u n ur health, i don`t know what should i said, blurr..
anyway,jaga diri n kim salam kat umi, once u baca ni,k?


Tuesday, May 18, 2010

makhluk asing??


hallu kamu2...! pernah ke kejadian ni terjadi pada kamu..? website dicerobohi makhluk asing a.k.a INTRUDER?

bukan la nak kata, tapi nak la jugak tulis ea..it is your own resposibility ^betul ke ak speaking nih??^..jangan nanti, lau ini yang jadi, nak blame orang len plak..tarak bagus itu macam..:) sendiri mau tanggungjawab la der..kan? huk3! x gitu kamu?? :) 
ups! terlebey sudah.. :P

bukan nak ngutuk sesape sangat pun.. just nak share ngan my follower especially, a.k.a, luahan hati! hahaha~ ^tapi, ade yang terase ke?? sorry la ek :)^

PESANAN PENAJA : kebahagiaan tu memang hak milik setiap insan, tapi ia x akan berkekalan kalau kebahagiaan itu diperoleh daripada kebahagiaan orang len.. SELAMAT BERAMAL! ^ea, pe kaitan ngan responsibility nih? -ooo penutup kata-^

fikiran teringatkn ceceorang..huu~




milik siapakah tangan ini..??

ni la orang tu..~huu~
'bila rindu...,terkenangmu sayang, terasa sayu...'