Tuesday, September 28, 2010

waa! saye dapat AWARD!


MY 1ST AWARD  :) 
thanx t0 miss Aida Akin f0r tagging me :)
s0rry, lambat accept \(^_^)/
ehehehe

THANX A LOT! .. x0x0

tapi, nak dapat award ni pun kene pas interview lak dah!
ok, j0m layan jap..
1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?

ans: skarang, 0uwwhh mata ngant0k, pw0t kenyang, en ehem ehem dlm f0n pun dah kr0h krEh, ehe... s0, 0dw nk j0in da gruP la..kekeke^^ 

 2. Apakah nama samaran you all ?

ans: nick name... ermmm^^
-adik
-intan
-yna
-ey
-lyana
-b00 b00 bear (given by my mr ehem ehem)
-panda (y? emm n0 idea!)

 3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?

ans: tuka sket! 3 gr0up orang yang i very da sayangsss..ehe
-my family (papa mama abang bb t0k aki t0kwan)
-my mucuk, a.k.a mr ehem ehem :))
-allllllll my friends!

4. Panggilan untuk si dia?

ans: erkkkk! perlu jawab eaaa??
macam banyak jer..ehe
jawab len kali je la eh! ok, nexttt...

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa ...
 
ans: f0r all dis while... xpenah 'terima' bunge lagi, h0pe 1 day....,
tapi actually xkesah pun, asalkan that thing dia yang bagi..m0re than en0ugh, cewwwaahh!! kah!kah!kah!!
 
6. Blog mana yang you all suka visit ?
 
ans: bl0g my friends yang i kenal yang suka sangat update dengan activity di0rang!

7. tag kepada 15 blogger lain
 
aaa?? 15... ermmm cukup ke yang ade dlm list nih??
syu 
 
tu je yang ade asenye..:)  
 
ok d0ne! tu je s0klan2 interview ni..wat suspen je..ehehe
harap2 k0rang bpuas ati
trimas kasih daun kari
pasni bagi la award lagi..ehe

Wednesday, September 22, 2010

cak!!

assalamualaikum.., 
cak!!
hehehe..
ape ek nk story??
banyak seben0rnye nak story, tapi kene amik m00d dulu laa
-
-
-
-
-
-
-
j0m lah layan pic raya dlu...
1st raya actually raya kat pahang dulu..
3rd raya baru lik SP..hehehe~

 my papa n mama..mmmuahx!

my lovely brother, cute sister and me :)

 menu 1st raya! perrgghh, bakar sendiri niii...

beraya kat pendang... suka ati p petik padi org, huhu~ 

  
 
alkisah adik beradik.. hai berposing lepas penat pergi beraya kat KL ni
aik! camne boley posing same style ni??

UPPS!!

ehehehe..tu je la k0t untuk entry kali ni..h0h0h0