Monday, April 12, 2010

kenangan ala bluessszzaa!

emm time camni la nak terlayan blues plak, adoiyai.. ni la bahana tangan gatal pepagi bute ni bila internet ter`bukak. dah tak pasal2 ter'effect' mood n tetibe skit kepala pun datang.., siyes ni pala wa cam nak pecah!

tadi, mase dok layanz line tepon, ada link kat facebook tu suh add sorang mamat ni coz i ade 2 mutual frens with dat guy.. tilik punye tilik, sekali i punye ex laaa... suweyy toi! spoil mood beb..... (-_-")

alang-alang da bukak page dia, i usha la yang mane patut.. pastu terrrrrrrbaca la komen dia dengan awek beliau, sekali junior sekolah i laa pulak, hik hik hik~
eehhhhh...i tak mental ok...maintain je :)

tapi mood sikit ada biol bile i kene marah ngan encik ehem ehem, sebabnye saaaaaaangat cumel, 'sebab kuku panjang!' ehe~ moody pun sayang oooooooooooooo..ummpphh :))
tapi last-last, encik ehem ehem pujuk alik.. (i like, hehehe)
at least, takde la i dok melayan blues jerr kan?? by the way, takde la i layan blues sorang-sorang pun..i inform jugak kt encik ehem ehem tu sal 'penemuan' i.. i`m sorry my dear :'(

what should i write??


assalamualaikum..i`m new here..! hehe..

1st thing yang i buat pas wat blog ni, my ehem ehem call..:) dia cakap, ' xyah la wat blog ni..yang nak share ape?' wat i pikir dua tiga kali jugak la nak teruskan ni.. emmm~

ape target u all, when 1st u guys create your own blog? still seeking for the answer, uhuhu (+_+)