Tuesday, May 18, 2010

makhluk asing??


hallu kamu2...! pernah ke kejadian ni terjadi pada kamu..? website dicerobohi makhluk asing a.k.a INTRUDER?

bukan la nak kata, tapi nak la jugak tulis ea..it is your own resposibility ^betul ke ak speaking nih??^..jangan nanti, lau ini yang jadi, nak blame orang len plak..tarak bagus itu macam..:) sendiri mau tanggungjawab la der..kan? huk3! x gitu kamu?? :) 
ups! terlebey sudah.. :P

bukan nak ngutuk sesape sangat pun.. just nak share ngan my follower especially, a.k.a, luahan hati! hahaha~ ^tapi, ade yang terase ke?? sorry la ek :)^

PESANAN PENAJA : kebahagiaan tu memang hak milik setiap insan, tapi ia x akan berkekalan kalau kebahagiaan itu diperoleh daripada kebahagiaan orang len.. SELAMAT BERAMAL! ^ea, pe kaitan ngan responsibility nih? -ooo penutup kata-^

fikiran teringatkn ceceorang..huu~




milik siapakah tangan ini..??

ni la orang tu..~huu~
'bila rindu...,terkenangmu sayang, terasa sayu...'