Wednesday, May 19, 2010

i mish my SIS..!


saye, kak long, kak ngah, esha..kami yang sunburn..!!


iema, me, anz --- TRIO:)




dulu, dia bukan saja bestfriend i, dia la penasihat i, dia la girlfriend i , dia la kakak i, dia la mak tiri i, dia la buddy i, pendek kata, dia la segala-galanya kat unimas tu..kami rapat :)

tapi sejak dia balik semenanjung, i dah tak de kawan macam dia.. dulu, kami ni wat semua sama-sama! kira ada kawan la.. g shopping sama-sama, g swimming pool sama-sama, tdo lebih kurang sama, gelak sama-sama, sakit sama-sama, semua sama-sama la..! tapi lepas dia tak de, wat la semua tu sorang2..huhu~

pengganti..? bukan la pengganti pun, tak de kot nak ganti2 ni.. tambah kawan ada la.. tapi len orang len ragamnya kan..? tapi rindu nak hang out dengan anz..

semua orang ada masalah peribadi, camtu jugak i, sama la dengan anz..i x nak campur lau dia x nak cerita laa..
tapi agak terkilan bila someone informed me, that she don`t want me to see her, maybe untuk selamanya, i guess..

^tadi i usha blog dia.. looks like she`s happy with her new life..i pun tumpang hppy jugak :)^

x pe la, lau itu yang dia nak.. but i still update ngan life dia, maybe dia marah lau dia tau but don`t worry, i x kacau pun.. 4 me, this is not the ending.. this relationship has no ending..

she will always be my best friend, my sis..anz :)

message 4 anz : i halalkan semuanya sepanjang kita kawan.. my mama keep asking about u n ur health, i don`t know what should i said, blurr..
anyway,jaga diri n kim salam kat umi, once u baca ni,k?