Sunday, June 13, 2010

forgive AND forget a.k.a fNf ??

ape bende tu?? hah...? ooo, MAAFKAN...LUPAKAN...camne nak buat tu ek?? ermmmm..
korang penah buat ke mende alah ni? kenapa kena buat macam tu? haa~ nganga....!hahaha~

cakap senang r kan, nak buat tu cam susah je.. tapi nak buat camne, manusia, sume manusia wat silap,me too...:)
tapi dalam sesetengah keadaan n kepada sesetengah 'spesis' manusia, for me...

forgive + forget = never
it is impossible..even lau kita ilang ingatan sekali pun, we might be forget, but still, 
forgive = sorry to say, i can`t do that..
kita sama2 manusia, kita sama2 ada kelemahan
ape kata korang.. :D