Tuesday, June 15, 2010

dancing..??

waaaaaaa!! i baru je dari Dewan Dat0 Harun.. nengok rehersal persembahan untuk majlis hari jadi tuanku.. besh la jugak, cume SUWEY la satu pesembahan tu, broadway dance! hampeh.. rela i nengok mak2 org a.k.a BAKAT yang menari. ilang selera weh! tiba2 tergerak ati nak tanya my papa, " pa, sape pompuan yg menari tu?  bukan BAKAT kan? "..sekali papa cakap," aah, bukan BAKAT.. tu 'pagar dawai' tu " .. sah, patut la i nengok tetibe ase menyampah.. ish! hakikatnya, they arejust the same.. takde beza set0`eh pun..

then, tetibe ade abang 'pagar dawai' gak, sms i.. "waahh, g dewan x gtau abg eaa?", i pun tny la.."nape abg x dtg? meh la"..lambat giler tunggu dia reply, x lame pas tu, dy sms lik, "uh, malas la nengok opah muda tergelek2..tetibe ase xde nafsu dah".. haaaaaa...memang i senyum x benti :) kiranya bukan salah i la x suke diorang, orang laki pun nyampah neng0k.. papa lagi besh, ru je diorang nak bukak step, papa dah ilang! kekeke~~