Monday, June 21, 2010

alkisah aku d` poww! toink~toink~

SEBELUM  / SEMASA : tenang je muka mereka bila duit mereka terselamat..huhuk!

SEMASA : ni la adikku a.k.a penyumbang idea senggal tersebut. xpadan dengan rambut mayang mengurai itu, akan ku botakkan saudari ini!

SEMASA : ni pulak bondaku a.k.a perlaksana projek. muka agak x bersalah dsitu.. :(

AGAK MENGONG~ mangsa keadaan termenung lagi dan lagi, 'nak C0C0K MAYBANK ke RHB?' kekeke!

ni ja yang mampu aku order, 'seafood belacan fried rice!'..cewwwah!

ade beza ke..? sebelum ngan selepas cam xluak pun kan?kan? bukan xsedap tapi tangki kurang besau laa..jangan pikir len ooooooo!

SELEPAS : lagak orang kenyang..! huh~ moncongnya paaaaanjang sedepa..hehehe

SELEPAS : ni pun x abis jugak...waaaa~,by da way gelas dia, i loike....hehe,toink~toink~

thats all la for this entry..,kalau nak tau, time ni kami 3beranak hang out kat carrefour wangsa maju, n time lunch ni kat JOMBALI RESTAURANT! lau makan kat sini saaangat besh, lagi2 lau dapat makan free...hahahah~