Thursday, August 12, 2010

yang terAKHIR kali..emmm

ESOK..plan nak kuar awal sikit sebab nak antar baby skolah agama dulu, then baru pi sana..
emm, perasaan still sama.. walaupun esok hari last my treatment, tapi i still takut.. 
BECAUSE IT IS REALLY HURT ME MENTALLY N PHYSICALLY
nak tak nak, hari-hari ni bukan boleh nak PAUSE kan?? redha aje lah dengan dugaan dalam hari-hari yang mendatang..
jauh kat sudut hati ni, i berdoa selalu, memandangkan esok yang terakhir biarlah ia kekal sebagai yang terakhir..
SELESAIKANLAH YA ALLAH..
tapi dalam hati jugak selalu tertanya-tanya..WHAT`S NEXT..? urghh!
i tau, xsepatutnya i terfikir macam tu, tapi, entahlah...
YA ALLAH, BERILAH KESABARAN DAN KETENANGAN DALAM HATI INI
REDHA DENGAN SETIAP UJIANMU.. 

apekah??