Wednesday, August 25, 2010

so far.....

hi! assalamualaikum...

macam lame je i x update blog nih! hehehe, agak la kan?! tapi ade sape prasan kew??
cam xde je..:(
actually pas treatment ari tu memang lembik* terus..jalan pun ase nak tumbang, baring sangat pun xboleh.., duduk sangat pun xboleh, bdiri sangat laaaaagi la xboleh..emm UJIAN
tapi sekarang, ALHAMDULILLAH dah semakin sehat, semakin kuat.. cume agak risau la sal body weight ni, macam makin turun je..dulu jatuh jugak till 43kg! pastu naik balik 45kg.., and n0w dr0p t0 42.5kg! Ya Allah hai....Dia aje yang tau betapa susahnye ati den ni..imagine, 53kg - 42.5kg..
tapi xpe,think positive! maybe body weight ni dr0p sebab puasa k0t, and i lak xbrape lalu makan..emmm

n0w.., i dalam usaha nak tambah isi sket kt badan..,sket pun ok la.
4 me yang dah biasa saiz M, S maybe i leh trima lagi but bile jadi XS ni, ati tarak gumbira laaa :(

bila badan dah kuat sket, selara makan pun dah n0rmal, mula la sentiasa tringin nak makan itu la..ini laa...
HAHAHA, kalah orang ngand0ng taw!
everyday ade je idea i nak masak utk berbuka, yang pasti pas berbuka lauk tu CONFIRM abis! hehehe

last few days lak i ade baca entry kat blog my member, si FyZa DeRy'S <http://fyzadery.blogspot.com/> tu, dia cakap sal wat KEK BATEK! aiseymannnnnn...gigit jari jap time tu
trus tringin nak wat kek batek! s0knye, ajak mama g Carrefour Wangsa Maju, carik biskut MARRIE..skali xjumpe laaa! lau leh xm0 la beli yang paket tu, rugi..nak cari yang timbang :(
sampai ari ni, l0m beli biskut MARRIE nye lagi, waaaaaaaaaaaaaa!
enchek ehem ehem lak pesan, lau wat kek batek, weekend t anta kat dia..uhuk!uhuk! nak biskut MARRIE!

p/s t0 puan FyZa DeRy'S : pe kata ko p0s je kek batek kat aku?? huhuk!

WANTED! oo biskut marrie ku...
ni la GHOPEnye biskut marrie yang wat i tercari2..:(