Sunday, August 29, 2010

waahh..! macam2 jadik..!

hai! assalamualaikum...
err ari ni brapa ari bulan eh..?yang i ingat ari ni pose ke-19..kan?kan? yang pasti ari ni ari ahad, ari i jumpe my enchek ehem ehem..:)


emm bang0n pagi2 semangat giler nak pi UPNM..jalan plak lengang! waahhhhhhhhh, bahgia i menekan minyak.. sempat race agi ngan kete swift..ehe, ingat viva i xde kelas kerr?? QAP taw, hik3! 13minit je, sampai! bukan ape..dah lewat seben0rnye...janji nak kua kul 9, skali 9.35 ru nak kua kem (umah i lerrr)..biasa la, bulan p0se..mata kelabu siket...(mata jugak yang disalahkan..hahaha)
k0n0nnyer nak anta kueh aye..pas settle, trus bawak lari enchek ehem ehem lik wangsa maju..
haish..! xlik umah aih...,naik LRT je dari wangsa maju..
planning? kejap jusc0, kejap time square, kejap KLCC..sudahnye JALAN TAR! nak sh0pping baju aye k0n0n..
tapi awal2 dah kene warning, "dak UPNM ramai tau...", emmm s0? nak wat camne, kire halal je laaa
tengah jalan dalam sesak2 tu..., enchek ehem ehem kene tarik ngan minah yang jual krim kulit, ADUSS! berani dia men tarik je pakwe orang, sungguh kurang asam b0y jawa! dia ingat i nak neng0k je, HARAPAN..
tarik balik laaaa...:)
tapi....langit x selalunye cerah..mendung di tengah hari..di kala awan hitam berarak melindungi cahaya matahari..., (hah! stat dah...!) actually xmendung pun, panas terik ade rr...
tengah sy0k2 nak usha tudung chantek.., TERmelilau jap mata ni n TERusha lak wajah seseorang yang xberapa enak untuk ditatap, SUWEY..hahaha (ayat nak chantek beb..!)
SPOIL LAH!! terbang jap nikmat nak usya tudung..
gerak2! xmo tunggu lame2, agak kepanasan..
teruskan perjalanan ke s0g0! sampai je kat s0g0, ade la insiden yang kureng menarik lagi terjadi, tapi kali ni melibatkan emosi kami..!ehehe..alaaaaaaaaaaaaaa gaduh2 manje jerrr,macam xbesa..u ols pun camtu gak kan?kan?kan? hehehe..
emmm xjadik la sh0pping kat s0g0..berambus!
r0nda balik kat kedai2 kat JALAN TAR tu..time ni bek balik..(kan i dah gtau,gaduh2 manje jerr,ehe)
tetibe,enchek ehem ehem masuk itu kedai baju chatek n mau belikan i baju raya lah..OWHHH..agak2 terharu di situ...( later, i`ll sh0w u da baju okeyh, in next entry, IOU :)) enchek ehem ehem jugak belikan tudung chantek dengan ker0nsang chantek! pastu balik...sebab dah pukul 3 lebih n katanya enchek ehem ehem, r00mate2 beliau dah menunggu untuk pulang bersama2...sudahnya, enchek ehem ehem x beli apa2 untuk diri beliau sendiri...
cedey, kejap je happy ngan enchek ehem ehem,, tu la! sape suh majuk2 lame2...?rugi! ni sume pasal tetamu yang TERundang... emm kira halal la p0se2 ni ek....
0k lah, sekian lah dulu untuk entry kali ni..,mata dah nant0k..kepala dah jem..
sok luse sambung lagi...wait for next entry 0k..?? some pictures going to be uploaded..(hancus,haha...)
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..