Tuesday, September 28, 2010

waa! saye dapat AWARD!


MY 1ST AWARD  :) 
thanx t0 miss Aida Akin f0r tagging me :)
s0rry, lambat accept \(^_^)/
ehehehe

THANX A LOT! .. x0x0

tapi, nak dapat award ni pun kene pas interview lak dah!
ok, j0m layan jap..
1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?

ans: skarang, 0uwwhh mata ngant0k, pw0t kenyang, en ehem ehem dlm f0n pun dah kr0h krEh, ehe... s0, 0dw nk j0in da gruP la..kekeke^^ 

 2. Apakah nama samaran you all ?

ans: nick name... ermmm^^
-adik
-intan
-yna
-ey
-lyana
-b00 b00 bear (given by my mr ehem ehem)
-panda (y? emm n0 idea!)

 3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?

ans: tuka sket! 3 gr0up orang yang i very da sayangsss..ehe
-my family (papa mama abang bb t0k aki t0kwan)
-my mucuk, a.k.a mr ehem ehem :))
-allllllll my friends!

4. Panggilan untuk si dia?

ans: erkkkk! perlu jawab eaaa??
macam banyak jer..ehe
jawab len kali je la eh! ok, nexttt...

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa ...
 
ans: f0r all dis while... xpenah 'terima' bunge lagi, h0pe 1 day....,
tapi actually xkesah pun, asalkan that thing dia yang bagi..m0re than en0ugh, cewwwaahh!! kah!kah!kah!!
 
6. Blog mana yang you all suka visit ?
 
ans: bl0g my friends yang i kenal yang suka sangat update dengan activity di0rang!

7. tag kepada 15 blogger lain
 
aaa?? 15... ermmm cukup ke yang ade dlm list nih??
syu 
 
tu je yang ade asenye..:)  
 
ok d0ne! tu je s0klan2 interview ni..wat suspen je..ehehe
harap2 k0rang bpuas ati
trimas kasih daun kari
pasni bagi la award lagi..ehe