Monday, October 11, 2010

ten ten ten..??!

assalamualaikum..\(^_^)/

aiseyh, already eleven ten ten! nevermind la..,just nak share my activities ngan kOrunk2..huhu
tak seperti yang dirancang, kononnye nak g keluar pagi2 dengan my abang shahrul, g LRT, then naik PUTRA g masjid jamek, tukar naik STAR pulak, g stesen BANDAR TASIK SELATAN, lepak ngan EMY AQILLAH, then baru jumpe shedah terus g pesta konvo UPNM..

ape yang jadi??tersasar sikit dari planing asal.. team paintball abang shahrul dpt masuk semi final, so dia kena follow game tu kat UPM! sesudah subuh dia dah hilang.. memandangkan MISS QAP senggugut so, nampaknye macam dah kena heret MR CHEVY papa la g UPNM terus! skali papa offer nak anta kat LRT. Yes! slamat duet minyak... hahaha!(tambang LRT, brapa la sangat lau nk compare ngan duet minyak MR CHEVY papa yang dah nak blinking tu, huhu)
di pendekkan story, campai kat stesen BTS, dah kul 11.30pagi.. uh, xsempat lepak ngan EMY AQILLAH tu, coz dia nak rush g keje.. since dia pun nek LRT g opis (ASTRO), so jumpe time selisih i nak kua tren n dia nak masOk tren lah! huhuhu... tu lepak kategOri pe ek??
tapi xpe la, cik shedah kita tu dah tunggu dah kat entrance LRT station tu..dah naik kete, shedah nak g carrefour dlu sebab katanya, MR RASUL ngidam MCD! upsss, ok...ehe
sempat lagi g shopping barang makan jap kat carrefour tu, alang2 nak g UPNM pastu, g cari skali la adiah untuk CAOWN (^_^), dia kan grad ari ni (ten ten ten)...
hurmmmm sebabkan dah sound2 dia sal MR TEDDY, so i ngan shedah pun g cari MR TEDDY yang paling "besau" sekali yang ade kat carrefour tu..hahahahaha
(laki pun suke MR TEDDY ek?? menarik!)
pastu terus g UPNM...
kat sana, dua orang penyambut tamu merangkap mr ehem ehem masing2 dah tunggu :)
adiah CAOWN ni camne? ay000.., heret je ah!
mane CAOWN?? tu haaa, kat dewan lagi, d0k bergambO, cian dia, cik Aqillah tak dapat datang..cedeyh je muka member...huhu
dekat 2jam gak la melilau dalam tu tunggu mamat tu, adiah dia dah xlarat heret dah ni,ehe! call dayah (dak palapes kt UPNM), dayah lak dah balik hostel dah
sudahnye, melangut kat kedai bunga! mr ehem ehem dah disangka mat bunga dah..hahaha^^
atas satu incident yang tak disangka-sangka, i ter'dapat' sejambak bunga ros merah n pink! uhuk!uhuk! 
cenyum dalam tawa..eh macam terbalik!
tawa dalam cenyum..eh macam plik!
tawa dlm duka..eh, lain macam sangat bunyinya! huhu pape je laaaa,....
 nak lik dah...:)

kak aien, kat sini.., ok:) 

setelah tawaf wat 5 - 6 kalinya, finally......campai gak dak CAOWN ni! tapi dah tukau baju la plak.., xpakai dah baju encem dia, but still encem rr (jenuh kembang lau dia baca nih! p/s to CAOWN, lau baca ni, paham2 naaaa,ehe)
huhuhu, selesai 1 hal, eh 2 hal.. jumpa CAOWN n jumpa mr ehem ehem :)
k shedah, j0m la kita! hahahah..
yang paling tak tahan teng0k muka shedah gila malu xmau kua kete bila tetibe mr ehem ehem dia 'persembahkan' bunga..(aih, mana mai lak ni??? keh3! ceh RASUL, konon tertinggal barang! porrah..!hahaha^^)
 oit!oit! halalkan pic nih na??! hahaha~

then bis la story kat UPNM... pastu g BTR lak, jumpa mek dayah tu..huhuhu
antO dia lik umah, sempat la kami bertiga pegi melepak kat playgrOund depan hOstel dayah..
lau dah b'sembang, tak ingat2 dah..ada la dekat sejam!
weh, kul5 dah weh! jalan jem nanti..,jOm2 gerak..
mula plan dalam kepala,nak kenakan dayah suh belanja, tapi sebab dah lambat, kita POSPON la..hik3!
dalam ati dayah, 'selamat duit aku..,hahahaha'

highlights for ten ten ten!
** thanx to dayah n shedah! dah lama kot tak lepak2 camtu..I LOIKE..!
** thanx to mr ehem ehem me n shedah sebab jadi penyambut tamu merangkap tourist guide..:)
** congrats to CAOWN!
** suka bunga itu\(^_^)/
** walaupun longkang tepi jalan berkata2 n lalang mula berbunyi2, ade ak kesah??
JUST ENJOY OUR DAY..bis! hehehehe...