Sunday, October 17, 2010

free??busy?? macam takkkkkkk je

assalamualaikum..(+_+)

emmm hari ni tak banyak masa free..tapi takde la busy sangat pun..ehe
pagi tadi bangun awal.., terus siap-siap nak kluar..UPS!
'papa, adik nak pegi WWM dengan K***** boleh?'
papa : buat apa?
' emm jalan-jalan cari pasal..,eh! g makan2, jalan2, tengok wayang..leh tak?'
papa : ok, g lah.. jangan balik lambat..
yessshh!
'ter'rindu nak kluar jalan-jalan dengan 'dear' sebenarnya..
sekali tersalah pilih cite lak! T** S*****! waaaaahhhh, agak boring cite tu, ngant0k..banyak sembang (^_^)
tapi yang beshnya, dapat mamam 'nasi ayam penyet' yang dah lama ku idam-idamkan! (walaupun tak habis, PEDASS OKEYHHH..)
pas tengok wayang, terus balik atas urusan-urusan yang tak dapat dielakkan..
anyway, P/S: dear..,even sekejap, i`m happy..asalkan dengan awak \(^_^)/

balik rumah, lepak dalam kereta, berangan sekejap, termen0ng sekejap.. teringat 'dear' lagi..wadusss! tak suka bila 'setan' berkata-kata kat tepi telinga..,spoil m00d (+_+")
pastu, cuba mem'busy'kan diri dengan apa-apa aktiviti yang agak tak sehat..
OOHH SAYE XMAU PIKIR PAPE...HUHUK!

'busy'kan duri sampai ke malam.., sampai sekarang..
papepun.., walau se'busy' mane pun i, 'dear' tak pernah ilang daripada fikiran + mata + hati + jiwa n pape je la yang berkenaan..,walau pe pun jadi, insyAllah..
'YA, ALLAH, JANGANLAH KAU BALIKKAN PERASAANKU INI,aminnn....'

to be continued..,

bila kata hati tak terluah dek mulut??!

assalamualaikum .. (^_^)
setelah bfikir.., berfikir.., berfikir lagi dan lagi dan lagi
tetibe i rase ilang kata-kata, huhuhu
dua tiga hari ni, jiwa tak menentu, hati tak tenteram, fikiran bersepah sana sini, makan minum tak tentu hala tapi mandi of course basah la cuma tak terasa sangat..., ehe! camne tu??

ada benda yang melawat dalam kepala ni sebenarnya, benda yang susah nak dicirikan dengan kata-kata..ADOIYAI!
lagi difikir lagi tertekan, lagi diingat lagi emosi, lagi didiam lagi terluka dalam, lagi disebut lagi serabut, lagi diabai lagi makan dalam, lagi...ape lagi??
emmm...
i tak jumpa solution.., atas sebab-sebab tertentu,i tak mau jumpa pun 'solution'nya..
i akan cuba sebaik mungkin ikut rentak masa disamping buat ape yang patut, kan?kan?kan?
^ALLAH SELALU ADA BERSAMA UMATNYA YANG SABAR^