Friday, October 29, 2010

sebulan sudaaaaaaaaaa

assalamualaikum..:)

sebulan sudah?apekah cerita disebalik sebulan yg dah lepas..? emmmmm, panjang citenya..(pendekkan!)
hahahaha.., it just a training session! for what??
ala..,saja2 trained myself untuk mem'busy'kan diri..all this while syik terperap je kat rumah, makan + tido.., tapi xjugak gem0k! kekeke (dalam hati agak tercenyum seben0rnye,ehe)
tapi, sejak2 mem'busy'kan diri ni..., berat i agak naik! UPSS! 
ahh,halalkan je la..,sampai limit, diet! (is that easy??)
actually i ingat bila hari2 di'busy'kan dengan semua jenis aktiviti, fikiran leh free..sebab xsempat kot nak pikir smua probs yang ade, tapi macam TAK MENJADI je (+_+")
masalah memang xpenah habis kan..? BECAUSE IT IS PART OF LIFE (nak?xnak? we should accept it),
i redha je laa......
tapi kan..sesibuk mana pun, i rindu giler kat someone ni, never stop kot!hahaha..
(jeng jeng jeng!) MKMH, a.k.a en ehem ehem!

lately.., papa so busy, same goes to mama and abang :(
kecian kat i and baby kan..huhuk!
rindu nak g jalan2 ngan family, complete,semua ada! :)
rindu jugak mau ketemu dengan en ehem ehem..:(
tapi,
bolehkah?
bagaimanakah?
bilakah?
dimanakah?
APAKAH?