Thursday, December 23, 2010

u TAGGED me....\(^_^)/

assalamualaikum..readerssss,,hehe
well, tq miss Aida Akin kerana membuat i utk rajin menulis di blog i ni..=D
so far, this is 2nd time i d tag, ahakzz...
next time tag la lagi,kekeke~
-
-
-
-
-
here we go!
-
-errmmm..
-
-
-
1.  Adakah anda rasa anda HOT?
hot and spicy?? hahah, takde maknanya..,hotcup ade, nak? 
 
2.  Update wallpaper anda guna sekarang
aiyak! kant0i arr.....

3. Cerita about this picture
hahaha,ape nye sengalzzzz request ni..
ukey laa,ni pic d0k mam McD! nampak kan?kan?kan? suatu ketika d0lu~ hehe

4.  Kali terakhir makan pizza.
erk! makan pizza kena teng0k calendar ke? aiseyman..
berabad dah k0t~

5.  Lagu terakhir anda dengar.
lagu kat blog i laaa, 
bila rindu, terkenangmu sayang, terasa sayu syahdunya jiwaku bila malam,makin terang....lalalala~

6.  Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni?
membalas komen kat fb and tep0n encik ehem ehem laaaaaaagi!
7.  Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
ey! , adeq, kam00, boo boo bear, dll =)

8.  Tag lagi 5 orang
3. haziqah

9.  Siapa orang nombor 1 dengan anda?
emy aqilah, dia la kawan saya yang agak memaaaahami saya,tq!

10. Katakan sesuatu kepada orang nombor 5.
nak kawen t jemput ceq naaa~

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?
 haziqah? dengan kawan baek saya, en t0pek! heee~

12. Bagaimana pula dengan nombor 2?
she is my best fren, merangkap my sis, kadang2 dia jadi dinding saya(tempat saya ngadu la!),hahaha~
13. Kata-kata cinta pada orang nombor 4?
geli ar...suruh laki dia bisik2 kat dia sudaaaaaaaa~

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag:
1. emy aqilah: sama kelas kat matriks,tapi xpenah ckp kot. abe dia study same abe i. suka kaler ijau. tengah praktikal..haha

2. aniesz irene's: suka bear2 lembu. xmakan pedas, ada fr0ggie besharrrr. suka posing pelik2! heeee~

3. haziqah: baru sekali jumpe. gf besfwen i. emm haa,suka amik pic. n suka pegi pape expo/karnival yg byk booth2 tuuuu~ huhu

4. fyza dery`s: kawan baek dr zaman sk0la! dah kawen! keje kt perak! kuw0s cgt! ngee~

5. ros anis: cousin abe i. dah nak kawen jugak. mcm suka pink! cumellllL!

hoh! jenuh pikiaq ayat nak menjawab...adehh~
yang d`tag tu....wat tau request ni!