Monday, January 24, 2011

brapa ari bulan??

salam..,hai smua.....^^
korang.....................................
ari ni dah 24hb tau!
lagi bape minit je lagi nk bis dah 24hb huhukk
maknanya??
emm tgl kuraaaaaaaaaaanng dr sbulan je lagi..
nape macam xbsemangat je ni..
DOREMON!!
nak mintak jam yang buley langkau tempoh masa leh x??
tamau jumpa 24hb februari dalam muka cmni(+_+")
takyah mas0k februari,l0mpat pi mac pun buley jugak..
emmm, xbermaya laaaaa,penat cangat..
ucuk.....tiup semangat sat!
uhuk!uhuk!uhuk!

Saturday, January 8, 2011

awak tau ape??

saya terasa,awak tau ape..
 
saya kecik ati, awak tau ape..

saya tertekan dengan keadaan saya, awak tau ape..

saya pening pikir masalah yang mungkin awak adalah antara wataknya, awak tau ape..

saya berusaha kawal emosi saya, awak tau ape..

saya tabahkan ati dengan smua dugaan yang saya hadapi, awak tau ape..

saya cuba untuk bangun lepas saya jatuh terduduk, awak tau ape..

saya kuatkan diri bila saya diabaikan, awak tau ape..

saya buntu dengan semua ni, awak tau ape..

saya penat terpaksa layan kerenah org sekeliling saya, awak tau ape..

saya menangis setiap kali terbayang masalah yang x boleh saya selesaikan sorang2, awak tau ape..

saya cuba mkn sebanyak yang b0leh bila saya tertekan tapi sikit pun susah nak telan, awak tau ape..

saya sentiasa mengharap sesuatu yang lebih baik jadi pada diri saya, awak tau ape..

saya menyesal sebab buat sesuatu semata2 utk kpuasan hati orang lain, awak tau ape..

saya dah naik sasau dengan semua ni, awak tau ape..

saya xnak masalah ni jadi masalah bagi saya,awak n mereka, awak tau ape..

saya penat, saya tertekan, saya letih, saya serabut,
TAPI AWAK TAU APE..

psfromme://petikanehsandaripadaINBO,apakah?? +_+

Friday, January 7, 2011

m00d new year lagi??

assalamualaikum ^_^

hii sume!
well, belum terlambat k0t nak wish HAPPY NEW YEAR
HAPPY NEW YEAR sume...
so.., ape azam tahun baru?
tahun baru AZAM BARU ke..,or tahun baru AZAM LAMA??
hehehe
pape je la asalkan kita berusaha untuk jadi lebih baik..,UKEY?!
BERAZAM ni xsemestinya kena tunggu tahun baru kan..,
everyday will be a new day, the only thing we need is POSITIVE!
emm macam over bersemangat lak entry kali ni,tapi hakikatnyer...,hancus^^
huhuhukk
ermmm, bercakap,menaip memang agak senang la..,tapi nak wat tu..,AIYAK!!
actually mindset xjumpa bearing lagi ni, still meng0ng2, huh
xtau la campai bila i nak jemm camni..,tunggu my r0ti gardenia datang kot..ehe
k la, melalut lain kali lak laa, huhuhu
BABABAI......^_^

psfromme://always.thinking.of.him.