Tuesday, March 1, 2011

waaaa..1 MARCH dah!!

assalamualaikum..
lamanya xblogging nih..h0h0h0
busy mengubat hati yang duka lara laa.. =D
busy dengan kerja lab laaa,hahah,almaklumlah...saintis muda la katakan!
keh!keh!keh!


so korang smua ape cer best?? cer citer,cer citer!
i stakat ni xmungkin ada citer best r nk citer2 pun..huhuk!
citer tacing2 banyak rr..tp tu kira private n c0nfidental la der..


cuma satu je la yang i nak share kat k0rang semua..
em0si i agak kurang stabil rr kebelakangan ni, sebab..
i 'ter'rindu seseorang tapi kami terpisah dengan laut cina selatan
tapi jugak rindu boleh bawak ke mana..?
jinjang pelamin ke..?huhuhuhukkk!!
insyaAllah..doakan untuk kami jugak ye
kita hanya merancang tapi Allah yang menentukan
apepun, berkat doa yang tak putus2, disamping doa family n kawan2 tersayang, insyaAllah...kan?!







haaaaa..! kan dah 'ter'emosi =(
well...what can i say........(+_+")

 HELLO..,I MISH U LA DER...